Η Χρύσα Κουρομπίλια, διαιτητής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής πρόκειται να είναι μια KOYROMPILIA_200από τις 24 βοηθούς διαιτητές οι οποίοι επιλέχτηκαν για το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται φέτος στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Ρίο ντε Τζανέιρο.
Η συγκεκριμένη επιλογή τιμά την ίδια την κ. Κουρομπίλια, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ελληνική διαιτησία και ιδιαίτερα τιμά την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και τον πρόεδρό της Μιχάλη Τζανόπουλο που ένα από τα υψηλά διαιτητικά στελέχη της αντιπροσωπεύει την χώρα στο πολύ μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ελληνική συμμετοχή θα έχει το ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας, καθώς η Χρυσούλα Κουρομπύλια επελέγη από την Επιτροπή Διαιτησίας της FIFA για να ταξιδέψει στη Βραζιλία το καλοκαίρι και να συμμετάσχει ως βοηθός διαιτητή.
Πρόκειται για σημαντική διάκριση για την 39χρονη Ελληνίδα διεθνή, που είναι μια από τις 24 βοηθούς διαιτητές που επελέγησαν για τη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα η Κουρομπύλια είναι μέλος της ομάδας της Ελβετίδας Έσθερ Στάουμπλι, μαζί με τη βοηθό διαιτητή Λούσι Ρατάγιοβα από την Τσεχία. Τα παιχνίδια του ποδοσφαιρικού τουρνουά ξεκινούν στις 3 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 20 Αυγούστου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ελληνική παρουσία υπήρχε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όταν είχε συμμετάσχει η διαιτητής Θάλεια Μήτση, ενώ η τελευταία ανδρική διαιτητική συμμετοχή ήταν ο Κύρος Βασάρας, ο οποίος μάλιστα είχε διευθύνει τον τελικό της διοργάνωσης το 2004».

Η Χρύσα Κουρομπίλια και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης  Τζανόπουλος
Η Χρύσα Κουρομπίλια και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος
Σε ειδική τελετή βράβευσης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής, η Χρύσα Κουρομπίλια με τους συναδέλφους της Σταθόπουλο και Βάτσιο
Σε ειδική τελετή βράβευσης από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής, η Χρύσα Κουρομπίλια με τους συναδέλφους της Σταθόπουλο(α) και Βάτσιο