Τοπική Οργάνωση Μεγάρων – Νέας Περάμου
Π. Γεωργακή 11 Μέγαρα

Αγαπητοί δημότες

Η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής 10 Ιανουαρίου εξέλεξε το νέο της Πρόεδρο. NEA_DHMOKRATIA_200
Η 10η Ιανουαρίου είναι μια ιστορική ημέρα για την παράταξή μας, αφού οι φίλοι αλλά και τα μέλη του κόμματός μας έστειλαν το μήνυμα της δημιουργικής ανανέωσης και της διεύρυνσης.
Ως τοπική επιτροπή Μεγάρων και Νέας Περάμου, ευχαριστούμε θερμά τους 1090 συμπολίτες μας που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές, δείχνοντας την δυναμική του κόμματός στην περιοχή μας.
Οφείλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Ηρόδωρος» κ. Γιάννα Ρήγα για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ Μεγάρων,  αλλά και τον αντιδήμαρχο Νέας Περάμου κ. Ιωάννη Δήμα για την παραχώρηση του Δημοτικού καταστήματος της Νέας Περάμου, ώστε να διεξαχθούν στα συγκεκριμένα κτήρια οι εσωκομματικές εκλογές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στα μέλη –  εθελοντές του κόμματος μας, που και στις δυο εκλογικές διαδικασίες μας βοήθησαν σημαντικά, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά και δίχως προβλήματα.
«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το έχει πετύχει στο παρελθόν, θα το πετύχει και τώρα», όπως δήλωσε και ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γ. Σακελλαρίου