Πέθανε ξαφνικά την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 και κηδεύτηκε την επόμενη ο πρεσβύτερος, πατήρ Αριστομένης P_ARISTOMENHS_350Καμπούρης, προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Περάμου.

Με θλίψη, οδύνη και δάκρυα η κοινωνία της Νέας Περάμου συνόδεψε την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 τον αγαπητό «παπα;-Μένιο» στην τελευταία του κατοικία.
Είχε πριν 24 ώρες πληροφορηθεί για τον ξαφνικό θάνατο του λαοφιλούς ιερέα ο οποίος για 29 χρόνια υπηρέτησε ως προϊστάμενος του ενοριακού ναού του Αγίου Γεωργίου και ανέπτυξε πολύπλευρη ποιμαντική, κοινωνική και φιλανθρωπική δράση.
Τον πρόδωσε η καρδιά του η οποία δεν άντεξε στο επεισόδιο που υπέστη ενώ εργαζόταν το απόγευμα της Δευτέρας στον κήπο του.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του μεγάλο έργο το οποίο θα συνοδεύει τη μνήμη του στα χρόνια που θα έλθουν.
Αφήνει επίσης πίσω την σύζυγό του Ρίτσα και τους γιούς του Δημήτρη και Σπύρο.

Χιλιάδες κόσμου πέρασαν να τον «αποχαιρετίσουν» από το βράδυ της Δευτέρας έως το απόγευμα της Τρίτης όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.
Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος, μαζί του συγχοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος και ο Επίσκοπος Ελευσίνος Δωρόθεος.
Μαζί με τους μητροπολίτες παρευρέθηκαν ιερείς απ’ όλη την επικράτεια της Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.
Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίνος και ο Αρχιερατικός Επίτροπος, πνευματικό παιδί του εκλιπόντος, πρωτοπρεσβύτερος Αλέξανδρος.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκαν μεταξύ των εκατοντάδων ενοριτών φίλων και συγγενών οι οποίοι κατέκλυσαν τον ιερό ναό, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο τέως Δήμαρχος Μεγαρέων Γιάννης Μαρινάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Τιμές απέδωσε άγημα της Σχολής Πυροβολικού ενώ παρέστησαν ο Διοικητής Ταξίαρχος Αγοράκης και ο τέως Διοικητής Στρατηγός Οικονόμου.P_ARISTOMENHS_1_550

P_ARISTOMENHS_2_550