Χριστός Ανέστη Άλλοι Άνθρωποι!!!
Οι Άγιες μέρες πέρασαν και επιστρέψαμε πάλι στην σκληρή πραγματικότητα.LIOGRH_UEANW_180
Τα αρνάκια τα σουβλίσαμε ,κάτσαμε οικογενειακός στο γιορτινό τραπέζι και τσουγκρίσαμε το αυγό που συμβολίζει την Ανάσταση του Θεανθρώπου…. Ανάσταση του Θεανθρώπου είπα;;; Η δική μας Ανάσταση έγινε άραγε; Γίναμε καλύτεροι άνθρωποι; Ανοίξαμε το σπίτι μας, την αγκαλιά μας ,την καρδιά μας σε άλλους ανθρώπους; Θέλω να πιστεύω πως ναι!
Λένε ”Χάρισε ένα Πάσχα σε έναν άνθρωπο που δεν έχει και μην ξανά νηστέψεις ποτέ” η φράση αυτή δεν έχει ημερομηνία, δεν λέει 1η Μαΐου, δεν λέει 24 Απριλίου, λέει ένα Πάσχα, μια οποιαδήποτε μέρα! Και αυτό κάνουμε …χαρίζουμε Πάσχα σε συνανθρώπους μας, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί έτσι θέλουμε όλοι εμείς οι ”Άλλοι Άνθρωποι”, η Στέλλα, η Μαρία, ο Κώστας, ο Σωτήρης! Χριστός Ανέστη μέσα μας λοιπόν… γιατί δε νομίζω να έχει ανάγκη ο Θεάνθρωπος από λαμπάδες ,αρνιά και τσουρέκια για να Αναστηθεί!!
Και τώρα στα δικά μας!
Με την 3ήμερη δράση μας πριν την Μεγάλη Εβδομάδα μαζέψατε τρόφιμα ,ρούχα, λαμπάδες ,τσουρέκια ,παιχνίδια και τα χαρίσατε σε συμπολίτες μας οι οποίοι σας χάρισαν τις καλύτερες ευχές τους…. δώρο ανεκτίμητης αξίας πιστεύω από εκείνους προς εμάς!!
Το Μ. Σάββατο μαγειρέψαμε στην πλατεία Έξω Βρύσης μαγειρίτσα με τα λαχανικά του Σωτήρη και μαζί με το ψωμάκι της Άννας και τα αβγουλάκια του Νίκου χαρίσαμε ένα Πάσχα σε συνανθρώπους μας!
Λίγες μέρες ξεκούρασης και το Σάββατο μαγειρέψαμε πάλι στην πλατεία Έξω Βρύσης και φυσικά το μοιραστήκαμε με φίλους.
Αυτήν την εβδομάδα θα είμαστε στη Νέα Πέραμος την Παρασκευή 13/5 μετά τις 11.00 στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς, το Σάββατο 14/5 στην πλατεία Έξω Βρύσης μετά τις 12.00 το μεσημέρι καθώς και την Κυριακή 15/5 μετά τις 12.00 το μεσημέρι στην πλατεία Έξω Βρύσης… τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα είμαστε σε δράσεις του ” ΆΛΛΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ” κοντά σε ανθρώπους που έχουμε ανάγκη να είμαστε δίπλα τους!
Το τηλέφωνο μας για όσους και όσες θέλετε να μιλήσετε μαζί μας, να μας γνωρίσετε, να ενημερωθείτε για τις δράσεις μας η και να προσφέρετε κάτι στον συνάνθρωπο μας είναι 6955171639 .
Ραντεβού στις πλατείες λοιπόν!
Ευχαριστώ πολύ
Θεανώ Λιόγρη