Την 2η εκδήλωση επαναχρησιμοποίησης συσκευών και αντικειμένων πραγματοποιεί η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Έλευσις» αύριο Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στο χώρο της Ελαιουργικής, Ιερά Οδός & Αφών Μουρίκη, στην Ελευσίνα.

Από τις 10 το πρωί της Κυριακής έως τη 1.30 το μεσημέρι θα υποδέχονται προσφορές αντικειμένων που δεν χρησιμοποιούμε αλλά βρίσκονται σε καλή λειτουργική κατάσταση. Στην εκδήλωση θα υπάρξουν επίσης προβολές, συζητήσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Η «Έλευσις» ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον περασμένο Μάρτιο. Είναι η πρώτη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση στη χώρα μας η οποία έχει ως βασικό στόχο την προώθηση και υλοποίηση της ιδέας της επαναχρησιμοποίησης, υπηρετώντας τον σκοπό της Κυκλικής Οικονομίας. Δημιουργήθηκε από ανέργους που εξειδικεύτηκαν σε πρόγραμμα κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας.

Υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα το εγχείρημα της ΚΟΙΝΣΕΠ «Έλευσις». Στα πρώτα βήματά της έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της «Έλευσις» στο  http://www.elefsis.com.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση ή για την μεταφορά ογκωδών καλέστε στο τηλέφωνο 210-5561060 ή επισκεφτείτε τα γραφεία της που βρίσκονται στην οδό Κοντούλη 77.KOINSEP_ELEYSIS_550