Για την ύδρευση της Κινέτας σε δεύτερη και διαδοχική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαρέων επανήλθε KINETA_250ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αντώνης Χοροζάνης κατά την συνεδρίαση της 23ης Μαΐου 2016 όπου ζήτησε και πάλι να πληροφορηθεί για την πορεία του εξαγγελθέντος έργου.
Ο κ. Χοροζάνης επεσήμανε το γεγονός της δημόσιας αντιπαράθεσης μεταξύ του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Σταμούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Βασιλείου σχετικά με τις ευθύνες για την μη ένταξη του έργου στις δράσεις της Περιφέρειας.
Όπως επεσήμανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, η υπόθεση της ύδρευσης έχει γίνει «μπαλάκι» μεταξύ Περιφέρειας και ΕΥΔΑΠ με την Διοίκηση του Δήμου να έχει την πρόθεση να επιρρίψει τις ευθύνες σε τρίτους σε περίπτωση κατά την οποία το έργο περιέλθει για μια ακόμα φορά στις καλένδες.

XOROZANHS_250Ο κ. Χοροζάνης επέρριψε ευθύνες στον κ. Σταμούλη για το γεγονός ότι η Διοίκηση απέκρυψε από το Δημοτικό Συμβούλιο το γεγονός ότι από τον Ιούνιο του 2016 η ΕΥΔΑΠ είχε ξεκαθαρίσει το θέμα πως για να δώσει παροχή νερού στην Κινέτα, ο Δήμος Μεγαρέων θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσει τα χρέη του προς αυτήν.

Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του και ιδιαίτερα την περιπλοκότητα του έργου της υδροδότησης της Κινέτας ο κ. Χοροζάνης αναφέρθηκε στην ερώτηση των Βουλευτών του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα, Χρήστου Κατσώτη και Λιάνας Κανέλλη και την σχετική απάντηση την οποία έλαβαν.

Για τα ερωτηματικά τα οποία έθεσε ο κ. Χοροζάνης, δηλαδή αν τελικά ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης το έργο, ο ίδιος εξέφρασε έντονες αμφιβολίες για την πραγματοποίησή του.

ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ
Σε αυτά τα ερωτήματα απάντησε ο κ. Σταμούλης εκφράζοντας την βεβαιότητά του ότι το έργο θα ενταχθεί και θα πραγματοποιηθεί σε πείσμα των αμφιβολιών του κ. Χοροζάνη.

ΕΔΩ  η απάντηση της ΕΥΔΑΠ στην ερώτηση των Γκιόκα, Κατσώτη, Κανέλλη