Από τον Δήμο Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – έκκληση προς καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να στελεχώσουν FRONTISTHRIO150εθελοντικά το κοινωνικό δημοτικό φροντιστήριο το οποίο λειτουργεί σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο.

Η ανακοίνωση:

«Η Οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες στην Κοινωνία. Μία από αυτές είναι και η βοήθεια των μαθητών να αντεπεξέλθουν στα μαθήματά τους πέραν των ωρών διδασκαλίας στα Σχολεία, υποστηριζόμενοι από Καθηγητές οι οποίοι προσφέρονται Εθελοντικά ΑΜΙΣΘΙ.
Δηλαδή αναφερόμαστε στη λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ που έχει γίνει θεσμός στα Μέγαρα.
Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε να λειτουργεί και στη Νέα Πέραμο.

Βανέσα Μαυροειδή, Αντιδήμαρχος
Βανέσα Μαυροειδή, Αντιδήμαρχος

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κα Βανέσσα Μαυροειδή δήλωσε:
«Οπως στα Μέγαρα έτσι και στη Νέα Πέραμο ξεκίνησαν τα μαθήματα στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσα του κτιρίου του Δημαρχείου της Νέας Περάμου τις απογευματινές ώρες.
Σε αυτή τη φάση γίνονται μαθήματα ΕΚΘΕΣΗΣ και ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ σε μαθητές της Α΄ Λυκείου.
Οι εθελοντές Καθηγητές είναι ο κ. Παναγιώτης Μουστάκας και ο κ. Τρύφων Ντάλης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες, που προσφέρουν εθελοντικά.
Εκ μέρους του Δήμου Μεγαρέων απευθύνουμε ανοιχτή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς όλους τους Εκπαιδευτικούς οι οποίοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο είτε στα Μέγαρα είτε στη Νέα Πέραμο και να συνδράμουν τις προσπάθειες των μαθητών που πιθανόν δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη στα μαθήματά τους».