Τον Δήμαρχο Μεγαρέων καλεί σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο τ. Δήμαρχος Γιάννης MARINAKHS4Μαρινάκης ώστε να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θέμα: «τα προβλήματα και οι κίνδυνοι που ενεδρεύουν για το δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτάκτων συνθηκών, αλλά και η αντιμετώπιση τους».

Ο κ. Μαρινάκης επικαλείται το βάρος των τελευταίων γεγονότων τα οποία έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα νοσηρή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, γεμάτη αγωνία και αβεβαιότητα και την ανάγκη να προστατευθεί η κοινωνία.
Επισημαίνει ότι ο Δήμος Μεγαρέων κινδυνεύει να υποστεί περικοπές πόρων προερχομένων από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το κράτος.
Κοινωνικές δομές όπως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικοί σταθμοί, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» βρίσκονται στον αέρα και είναι άγνωστο αν είναι δυνατό να συνεχίσουν την λειτουργία τους.
Επίσης τα έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ έχουν σταματήσει και κινδυνεύουν με απένταξη δεδομένου ότι θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015.

Παράλληλα απευθύνει το ερώτημα για το τι πράττει και σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος και αν τα ζητήματα αυτά έχουν απασχολήσει τους διοικούντες ή αν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών οι οποίες θα προκύψουν.

Τέλος καλεί  την διοίκηση του δήμου να ενημερώσει τόσο το λαό όσο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε εδώ την επιστολή του κ. Μαρινάκη