Νίκησε με 1-0 ο Βύζας Μεγάρων τον Ατρόμητο Πειραιά σε φιλική αναμέτρηση η οποία έγινε το Σάββατο 22/8 στο γήπεδο του Ρέντη Σταύρος Μελισσουργός.
Ο Βύζας, ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν δύο εβδομάδες υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Μίχα φιλοδοξεί να κάνει μια καλύτερη αρχή αυτή την αγωνιστική περίοδο, σε αντίθεση με ό, τι συνέβαινε τα τρία τελευταία χρόνια.
Αν και δεν είναι αποφασιστικής σημασίας, οι αγώνες προετοιμασίας δίδουν την ευκαιρία στις ομάδες να δέσουν και στους προπονητές τους να βγάλουν συμπεράσματα για το δυναμικό το οποίο έχουν στη διάθεσή τους.Βύζας Μεγάρων

Στην προκειμένη περίπτωση ο Βύζας έδειξε καλά στοιχεία αλλά είναι προφανές ότι η ομάδα θέλει πολλή δουλειά για να δέσει.
Ο Κυριάκος Μίχας, έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης, δεν επαναπαύεται στο θετικό αποτέλεσμα αλλά επιδιώκει το καλύτερο έως την έναρξη του πρωταθλήματος στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Είναι κατανοητό ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα δύο έως τρεις βασικούς παίκτες.
Πολύ ικανοποιητικό είναι το γεγονός ότι την ομάδα πλαισιώνουν με αξιώσεις ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της όπερ σημαίνει ότι η σοβαρή δουλειά η οποία γίνεται στη υποδομή εδώ και μερικά αποδίδει καρπούς.
Σοβαρή ένδειξη περί αυτού είναι ότι το γκολ της νίκης πέτυχε ο 17χρονος Ιερόθεος Βαρελάς ο οποίος παίζει στην Κ20 του Βύζαντα αλλά αποτελεί βασικό στέλεχος στη μικτή νέων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.
Η φάση του γκολ έγινε στο 70’ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπράχο και με τον Θάκη να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και να σκοράρει με κεφαλιά.

Βύζας Μεγάρων (προπονητής Κυριάκος Μίχας): Άμυνα Κούμης, Αλεβίζος, Δημακάκος, Μπαντούνας, Βαρδακώστας.
Μέσοι: Άκης Μαζιώτης, Ρόγκας, Κλωνάρης Παιδάκης
Προωθημένοι: Ζωγράφος Τσακάι
Έπαιξαν και οι: Σταυρόπουλος, Μουράτης, Μπράχο, Μαρινόπουλος, Φιόρι, Παντελίδης, Τσακώνης, Δρίτσας, Μαυρονάσιος, Βαρελάς (σκόρερ)

Ατρόμητος Πειραιά (προπονητής Σ. Ηλιόπουλος): Παπαδόπουλος, Κούτρης, Μαρινάκης, Τούρλος, Φυσαράκης, Σιδηρόπουλος, Γιακουμής, Ράπτης, Πουλάκης, Δανάσης, Οξύζογλου
Έπαιξαν και οι: Γιώτης, Καρνέζης, Μπαλτσάκης, Σπήλιος, Σταμπουλόγλου, Ορφανός, Πιστόλης, Λυμπέρης, Μπασιάνης, Φερεντίνος, Γεροκωνσταντής, Αθανασόπουλος

*** Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 26/8 Βύζας – Μανδραϊκός στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων