Βασίλης ΣτασινόπουλοςΤον Πανελευσινιακό αντιμετωπίζει, εκτός έδρας, αύριο 28/1, ώρα 15:00, ο Βύζας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου.
Σήμερα, Τρίτη, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Μανταλόβα και υπό την επίβλεψη του προπονητή Βασίλη Στασινόπουλου.

Ο κ. Στασινόπουλος δεν ανακοίνωσε την αυριανή αποστολή μετά την λήξη της προπόνησης. Θα την ανακοινώσει αύριο πριν τον αγώνα.

Χωρίς προβλήματα γενικώς η ομάδα, με όλους τους ποδοσφαιριστές μάχιμους, θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Σελμανάι και του νεαρού επιθετικού Θάκη Βαρελά ο οποίος έχει κληθεί από τον προπονητή της Μικτής Νέων ΕΠΣΔΑ για τον αγώνα με την Μικτή Πειραιά και ο οποίος πραγματοποιείται στα Μέγαρα ταυτόχρονα με τον αγώνα του Βύζαντα.

Εν τω μεταξύ και νεόυς παίκτες βλέπουν ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ενσωματωθούν στο δυναμικό ώστε να βοηθήσουν στον κρίσιμο δεύτερο γύρο ο οποίος ξεκινάει την Κυριακή 1/2