Δεν επιτεύχθηκε τελικά απαρτία στην γενική συνέλευση την οποία είχε συγκαλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Βύζας Μεγάρων, ΒύζαςΒύζαντα χθες το πρωί στην αίθουσα του Θέογνι.
Ορίσθηκε νέα ημερομηνία η 22α  Ιουνίου και πάλι στον Θέογνι, ώρα 20:00.
Οι ηρωικοί παράγοντες των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι κατόρθωσαν να κρατήσουν την ομάδα στην Γ’ εθνική αυτήν την περίοδο, προβληματίζονται πολύ για το μέλλον της ομάδας.
Δεν είναι σε θέση να προβλέψουν το τι μπορεί να γίνει για την νέα περίοδο ώστε να μπορέσει ο Βύζας να διαγράψει αξιοπρεπή πορεία αντάξια της ιστορίας του.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια σενάρια επιβίωσης, το μέλλον της πρώτης ομάδας διαφαίνεται σκοτεινό σε περιβάλλον εθνικής κατηγορίας.

Το κυρίαρχο πρόβλημα είναι οικονομικό και αναζητείται επειγόντως άτομο ή άτομα που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη αφού τα έσοδα από προσέλευση οπαδών και διαφημίσεων στην περίοδο που έληξε ήταν μηδαμινά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος των εισιτηρίων που κόπηκαν ανά εντός έδρας παιχνίδι το 2014-2015 ήταν κάτω του 100.

Αντίθετα, η πορεία των ακαδημιών της ομάδας υπήρξε πολύ καλή και το φυτώριο των κιτρινόμαυρων διακρίθηκε σε κάθε τουρνουά που πήρε μέρος.

Πάντως ούτε από πλευράς ΕΠΟ έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τους ομίλους και τις ομάδες της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Προς το παρόν υπάρχουν εκκρεμότητες με τα τεκταινόμενα στην Σούπερ Λιγκ και η ΕΠΟ έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ δευτεραθλητριών της Γ’ εθνικής για να καλυφθούν κενά της Φούτμπολ Λιγκ.

Μέχρι στιγμής διαμορφώνονται τέσσερις όμιλοι κατά προσέγγιση με τον Βύζαντα να συμμετέχει στον Γ’ όμιλο με την εξής πιθανή σύνθεση

Ηρακλής Ψαχνών, Πανηλειακός, ΑΕ Ερμιονίδας, Αιολικός, Δόξα Ν. Μανωλάδας, Ζακυνθιακός, Παναρκαδικός, Καλαμάτα, ΑΟ Λουτράκι, Βύζας, ΠΑΟ Βάρδας, Χαλκίδα, ΑΟ Λεβάντε, Σπάρτη