Βαγγέλης Δαλάκας, Ευάγγελος ΔαλάκαςΠρο των ευθυνών τους θέτει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέτας σχετικά με την ίδρυση Δημοτικής είτε Τοπικής Κοινότητας Κινέτας.
Ο κ. Δαλάκας επισημαίνει ότι οι αντιπαραθέσεις των Δημοτικών Συμβούλων έχουν μικρή σημασία επί της ουσίας.
Τονίζει δε πως η ουσία είναι ότι οποιοδήποτε όργανο κι αν συσταθεί έχει μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα.
«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι πολιτική βούληση και να παρθεί έστω και μία (1) απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο που να κινήσει κάτι από τα λιμνάζοντα νερά της πλήρης απραξίας», λέει χαρακτηριστικά.

Ως κορυφαίο θέμα, ο κ. Δαλάκας αναδεικνύει αυτό της ύδρευσης  και τονίζει ότι η Κινέτα όχι μόνο δεν έχει πόσιμο νερό αλλά ακόμα και το νερό άρδευσης, το οποίο οι κάτοικοι πληρώνουν στην ΔΕΥΑΜ, διατίθεται σε κάθε περιοχή εκ περιτροπής κάθε εβδομάδα.
Αναφέρει επίσης την μη υλοποίηση των προτάσεων της Ομοσπονδίας για την τοπική κθαριότητα, την πεζοδρόμηση του παραλιακού άξονα από τον Κάβο έως του Μπούσουλα, την κατάργηση των πλευρικών διοδίων της εθνικής οδού, την εξομοίωση των τιμών εισιτηρίου του προαστιακού και την ίδρυση δημοτικού σχολείου.

ΑΤΟΛΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ Η ΜΗ ΙΔΡΥΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην επιστολή για την μη ίδρυση λαϊκής αγοράς όπως έχει ενυπογράφως δεσμευθεί ο Δήμαρχος.
Για την μη ίδρυση επιρρίπτονται ευθύνες στον Δήμαρχο ο οποίος σύμφωνα με τα γραφόμενα έχει ενδώσει σε συμφέροντα συντεχνιών και μεμονωμένων συμφερόντων τα οποία φοβάται να δυσαρεστήσει.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή του κ. Δαλάκα