Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου οι παρατάξεις «Αττική-Γ. Σγουρός» και «180 μοίρες – Η Αττική αλλάζει πρόσωπο»sgoyros_m.jpg

Με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή για το νέο ασφαλιστικό πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι αποφάσισαν να απέχουν από τις εργασίες τους και τα καθήκοντα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Για το λόγο αυτό οι παρατάξεις «Αττική-Γιάννης Σγουρός Μόνο με Έργο» «180 μοίρες-η Αττική αλλάζει πρόσωπο»  ζήτησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αφενός μεν να εκδοθεί ψήφισμα, με το οποίο να εκφράζεται η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη προς τον αγώνα τους και αφετέρου προτάθηκε η αποχή των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη σημερινή τακτική συνεδρίασή του.

Το υποβληθέν αίτημα συνάντησε την άρνηση της πλειοψηφούσας παράταξης της κ. Ρ. Δούρου, που σε αντίθεση με το παρελθόν, επιδεικνύει πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις ακολουθούμενες καταστροφικές επιλογές της κατεδάφισης των σημερινών αλλά και των μελλοντικών ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι παρατάξεις «Αττική-Γιάννης Σγουρός Μόνο με Έργο» και «180 μοίρες-η Αττική αλλάζει πρόσωπο»  αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την συνεδρίαση, καταγγέλλοντας τη στάση της.