ARGW_SKORPIOS_2_550

ARGW_SKORPIOS_1_550

ARGW_SKORPIOS_3_550

Δεν τα κατάφερε η Αργώ Μεγάρων στο εντός έδρας ματς με τον εξαιρετικό Σκορπιό Φυλής και έχασε με 2-1. Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου το οποίο η Αργώ χρησιμοποιεί ως έδρα, όπως και ο Μεγαρικός.

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ο Σκορπιός έδειξε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΔΑ.
Η Αργώ θα μπορούσε να έχει πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά στάθηκε άτυχη. Λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε στο 15 ο Καλλιπέτσης ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι λόγω τραυματισμών, εγκατέλειψαν τον αγώνα οι Δάλλας και Στρατούρης και ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στο πρώτο ημίχρονο όταν οι αντίπαλοί τους, με ευνοϊκό άνεμο αλλά και ρωμαλέο κέντρο τους είχαν κλείσει στο μισό γήπεδο.
Στο διάστημα αυτό ο Σκορπιός δημιούργησε 6 δυνατές ευκαιρίες για γκολ, έναντι καμίας της Αργώς αλλά η εστία έμενε ανέπαφη λόγω του πολύ καλού τερματοφύλακα Τάσου Ανδρέου .
Η τελευταία ευκαιρία, στο 45+ έφερε το γκολ, αυτογκόλ Σπύρος Στρατούρης.
Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49΄, οι γηπεδούχοι δέχτηκαν το δεύτερο γκολ, σκόρερ ο Δανιγγέλης, ενώ είχαν ξεκινήσει την περίοδο επιθετικά.
Τρία λεπτά αργότερα, στο 52΄, ο  Γ. Κουφής κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος μείωσε σε 2-1, τελικό σκορ.
Από εκεί και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αργώ.
Στο 56΄ εγκαταλείπει τον αγώνα, λόγω τραυματισμού ο Δάλλας και στο 66΄ τον ακολουθεί ο Σπ. Στρατούρης.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι παίκτες της Αργώς πίεσαν για κάτι καλύτερο αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Κουντουριώτης
Βοηθοί: Νάκος, Μάναλης
Παρατηρητής: Ντζελέπης

Αργώ (προπονητής Ιερ. Μαργέτης): Ανδρέου, Δάλλας, Ζωγράφος (46΄Κουφής Γ.), Πομώνης, Σρατούρης, Γελάδας, Χαμπιλάι, Καλλιπέτσης (15΄ λ.τρ. Κουφής Γ.), Παπαφράγκος (46΄ Γκουτσούλας), Ζουμπουρλής, Μητρόπουλος
Αναπληρωματικοί: Μανθόπουλος, Τσιούνης, Σκληρός, Δήμογλης,

Σκορπιός Φυλής (προπονητής Γ. Σύρος): Χάζλαρης, Γκετάι, Σουλιώτης, Μπελαλής, Μπ΄κας, Κατσίβελας, Δανιγγέλης (82΄ Γεωργιάδης), Παναϊλίδης (73΄ Θεοδωρόπουλος), Κίτσας (60΄ Παρτσινεβέλος), Σπηλιόπουλος, Νησίδης
Αναπληρωματικοί: Κωνσταντόπουλος, Χατζηγιάννης, Ελεύθερος, ΛέλοςARGW_SKORPIOS_4_550

ARGW_SKORPIOS_5_550

ARGW_SKORPIOS_6_550

ARGW_SKORPIOS_8_550

ARGW_SKORPIOS_9_550

ARGW_SKORPIOS_10_550

ARGW_SKORPIOS_11_550