Δολιοφθορά στο δημοτικό σφαγείο καταγγέλλει ο Δήμος Μεγαρέων.
Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι, αφού παραβίασαν την είσοδο της μονάδας η οποία βρίσκεται στην περιοχή Άγιος Στέφανος, έριξαν απόβλητα, πιθανόν με βυτιοφόρο στον αγωγό ομβρίων υδάτων, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του προαυλίου.
Τα λύματα προκάλεσαν ρύπανση και έντονη δυσοσμία στην περιοχή.

«Με τον τρόπο αυτό», ισχυρίζεται ο Δήμος Μεγαρέων στην ανακοίνωσή του, «οι άγνωστοι προσπάθησαν να εκθέσουν τον Δήμο, δείχνοντας πως τα λύματα βγαίνουν από τα Σφαγεία»
Εκτιμάται ότι το περιστατικό συνέβη αργά τη νύχτα του Σαββάτου 7 Μαρτίου ή νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Για την πράξη αυτή των αγνώστων, την οποία ο Δήμος χαρακτηρίζει ως άθλια προβοκάτσια, πρόκειται να κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων ενώ δείγμα του υγρού έχει σταλεί για χημική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευσή του.

Μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός, στο σημείο πήγαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Δήμας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για «προβοκάτσια».

Ο κ. Σταμούλης δήλωσε: «Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες και φυσικά δεν επιτρέπονται να γίνονται από τον οποιοδήποτε και για κανένα λόγο, αφού ρυπαίνεται το περιβάλλον και κινδυνεύει άμεσα η δημόσια υγεία και ασφαλώς τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη».

Δημοτικά Σφαγεία Μεγάρων
Από τον υπάλληλο του δημοτικού σφαγείου ενημερώνονται οι κ.κ. Σταμούλης και Δήμας